Συγκλονιστική Ιστορία: Η Γιαγιά του Δύο Ετών Νικόλα Προκαλεί συναισθήματα

Συγκλονιστική Ιστορία: Η Γιαγιά του Δύο Ετών Νικόλα Προκαλεί συναισθήματα

Στην μάχη για τη ζωή του 2 ετών Νικόλα, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να τον σώσουμε, δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ. Αυτή είναι η συγκλονιστική ιστορία της οικογενειακής τραγωδίας.

Ο μικρός Νικόλας, δύο ετών, εξέπνευσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν από τις 28 Ιανουαρίου μετά από τροχαίο δυστύχημα στις στροφές της Λυγαριάς Ηρακλείου στην Κρήτη. Το όχημα στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα και τη γιαγιά του συγκρούστηκε με βαν, οδηγούμενο από 38χρονο, που κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους.Αρχικά χάθηκε η ζωή της γιαγιάς του μωρού, 59 ετών, Μαρία, που οδηγούσε το όχημα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα έφυγε και το εγγονάκι της που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με τη μητέρα του.

Η άλλη γιαγιά του 2ετούς Νικόλα, δήλωσε στο Mega και το Live News: “Πώς να είμαι η μάνα του παιδιού; Έχασε το παιδάκι μας, το μωρό μας. Πονάμε”, ενώ λίγο αργότερα το παιδί “έφυγε” στα χέρια των γιατρών.

Η Μαρία, η 59χρονη γιαγιά του μικρού Νικόλα που σκοτώθηκε στο τροχαίο

kriti8

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της άλλης γιαγιάς του 2χρονου Νικόλα:

Η γιαγιά δήλωσε: “Χτες βράδυ στις 12.30 μας το είπαν. Πάλευε, πάλευε στην εντατική. Είχαμε μια ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η ελπίδα χάθηκε”. Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ δήλωσε: “Υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουμε στη ζωή αλλά δυστυχώς οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν τέτοιες που ήταν μη αναστρέψιμες”.

Η συγκλονιστική ιστορία της Φωτεινής που έχασε το πόδι της σε τροχαίο στην Ελούντα

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ο παππούς του μωρού ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο από πίσω και είδε μπροστά του τη θανατηφόρα σύγκρουση, που στοίχισε τη ζωή στη σύζυγο και το εγγόνι του. “Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Τη λάτρευε όλη η τοπική κοινωνία. Ένας ξεχωριστός άγγελος ήτανε”, είπε ο γιος της 59χρονης, Στάθης Αυγουστάκης, θείος του βρέφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ