Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κρεμάστηκε από μπαλκόνι για να γλιτώσει

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κρεμάστηκε από μπαλκόνι για να γλιτώσει

Ένας 40χρονος καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή για ενδοοικογενειακή βία στη Θεσσαλονίκη κατά της 28χρονης συντρόφου του. Η γυναίκα, προσπαθώντας να αποδράσει, κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά δεν κατάφερε να μετακινηθεί στο γειτονικό μπαλκόνι. Ο 40χρονος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ η καταγγέλλουσα αθωώθηκε σε σχέση με μια καταγγελία που είχε υποβάλει κατά του 40χρονου.

Η γυναίκα μαρτύρησε ότι υπέστη ρατσιστική και σωματική κακομεταχείριση από τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε ακόμη και βιντεοσκοπήσει όταν αυτή κρεμόταν από το μπαλκόνι τους. Τελικά, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απόδρασης, κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από το σπίτι, ενώ διαβεβαίωσε ότι ήταν τρομοκρατημένη και τραυματισμένη.

Ο 40χρονος παρέσχε τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα προκάλεσε τα τραύματά της και ότι αναγκάστηκε να την βιντεοσκοπήσει για πιθανή νομική απόδειξη. Ωστόσο, οι δικαστές τον κρίναν ένοχο για τις κατηγορίες που του αποδίδονταν, ανεξαρτήτως των δικαιολογιών που παρουσίασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ