Ρομά βενζινάδικο Λαμία: Αναφορά της κόρης του καρκινοπαθούς θύματος που ξυλοκοπήθηκε άγρια

Ρομά βενζινάδικο Λαμία: Αναφορά της κόρης του καρκινοπαθούς θύματος που ξυλοκοπήθηκε άγρια

Ρομά βενζινάδικο Λαμία: Προσπάθηση παρέμβασης σε αυτοκίνητο – Συλλήψεις δραστών, αναζητούνται άλλοι δύο.

Η κόρη του θύματος, που πάσχει από καρκίνο, εκφράζει την απογοήτευσή της λέγοντας “Πρέπει να έχουμε θύματα για να δούμε αποτέλεσμα;” και εκθέτει τον ξέσπασμά της έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο πατέρας της σε ένα πρατήριο βενζίνης στην είσοδο της Λαμίας. Η ληστεία συνέβη το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης (21/9) στο πρατήριο και το θύμα είναι πατέρας της ιδιοκτήτριας. Οι δράστες, δύο νεαροί Ρομά επιτέθηκαν στον άνδρα όταν αυτός αρνήθηκε να τους δώσει καύσιμα χωρίς πληρωμή, ενώ αυτοί είχαν υποσχεθεί να πληρώσουν, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Εκτός από το ξύλο, οι δράστες προσπάθησαν να τον πατήσουν και με το αυτοκίνητό του, αλλά τελικά απέτυχαν. Η θύματας, που είναι καρκινοπαθής, υπέστη τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκτός από το ξύλο, οι δράστες του πήραν και ένα σημαντικό ποσό χρημάτων που είχε στο κατάστημα. Οι αρχές συνέλαβαν δύο από τους δράστες, ηλικίας 19 και 16 ετών, και έναν ακόμα για αμέλεια εποπτείας ανήλικου, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί τους, ηλικίας 17 και 16 ετών. Η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική ανακρίτρια.

Η κόρη του ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων και θύμα της επίθεσης, Τζουλιάνα Μπαλάν, μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή Live News, αποκάλυψε τις προηγούμενες επιθέσεις που έχουν δεχθεί από τους ίδιους ανθρώπους, καθώς και το διάστημα που έχουν κρατήσει έξω λόγω αναστολής καταδίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ