Πυροβολισμοί έξω από το Νοσοκομείο Ναυπλίου: Χειριζόμαστε ασθενείς και προστατευόμαστε»

Πυροβολισμοί έξω από το Νοσοκομείο Ναυπλίου: Χειριζόμαστε ασθενείς και προστατευόμαστε»

Κάθε φορά που υπάρχει εφημερία, είναι η προσευχή μας να μην υπάρχουν περιστατικά όπως αυτό», δήλωσε η αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας σχετικά με τους πυροβολισμούς έξω από το νοσοκομείο το προηγούμενο απόγευμα.

Η Ιωάννα Αθανασούλα μίλησε στην ΕΡΤ για τα πρόσφατα επεισόδια και τη δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Ναυπλίου, αναφέροντας τις δυσοίωνες προβλέψεις που υπάρχουν.

Η διένεξη δύο οικογενειών οδήγησε σε πυροβολισμούς έξω από το νοσοκομείο καθώς και σε ξυλοδαρμό μέσα σε αυτό. Το προσωπικό προσπαθούσε να προστατεύσει τους ασθενείς και να διατηρήσει την ψυχραιμία του κατά την εξυπηρέτησή τους, παρά τον κίνδυνο που αντιμετώπιζε από τα επεισόδια.

Η Ιωάννα Αθανασούλα εξέφρασε τον φόβο της για την επανάληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον, επισημαίνοντας την ανάγκη για ασφάλεια τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ασθενείς που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Επιπλέον πληροφορίες για το περιστατικό

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, έχουν μεταφερθεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ναυπλίου δύο τραυματίες από άλλο περιστατικό με πυροβολισμούς. Η αντιπαράθεση δύο ατόμων από διαφορετικές οικογένειες οδήγησε σε επεισόδια στον καταυλισμό ρομά στη Νέα Κίο. Η ένταση που δημιουργήθηκε οδήγησε σε νέους πυροβολισμούς έξω από το νοσοκομείο, με έναν από τους παρευρισκόμενους να τραυματίζεται ελαφρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ