Πέραμα τροχαίο: Στην εντατική οι επιβαίνοντες, οι γιατροί ακρωτηριάσαν τα κάτω άκρα

Πέραμα τροχαίο: Στην εντατική οι επιβαίνοντες, οι γιατροί ακρωτηριάσαν τα κάτω άκρα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Πέραμα: Επιβάτες σε κατάσταση κρίση, τα κάτω άκρα τους καταπλακώθηκαν

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο νέοι που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο που προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο Πέραμα. Ο 28χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός τραυματίστηκαν βαρύτατα στα κάτω άκρα και νοσηλεύονται στην εντατική. Η 22χρονη έχασε και τα δύο πόδια της, ενώ ο οδηγός έχασε ένα πόδι και οι γιατροί δίνουν μάχη για να διασώσουν το άλλο πόδι του. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρου Σχιστού και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα τα σοβαρά τραύματα των επιβαίνοντων.

Την ίδια νύχτα, στα Βριλήσσια, ένα άλλο τροχαίο ατύχημα είχε θλιβερή κατάληξη. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο καρφώθηκε σε μάντρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα ο 18χρονος οδηγός και η 17χρονη συνοδηγός. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τα δραματικά συμβάντα που ακολούθησαν την «τρελή» τροχαία πορεία του αυτοκινήτου. Ένας από αυτούς δήλωσε ότι το αμάξι κόπηκε στα δύο και αναφέρθηκε στις φοβερές στιγμές που ακολούθησαν το ατύχημα.

Εικόνες από τα τροχαία δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής και πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τον φρικτό θόρυβο που άκουσαν από την πρόσκρουση και τις ακαριαίες συνέπειες που ακολούθησαν τα δυστυχήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ