Ομάδα Ρομά διέπραξε 13 διαρρήξεις στη βόρεια Ελλάδα

Ομάδα Ρομά διέπραξε 13 διαρρήξεις στη βόρεια Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για διαρρήξεις σπιτιών και οχημάτων σε Πέλλα, Καστοριά και Σέρρες, με λεία άνω των 90.000 ευρώ.

Μέλη μιας ομάδας Ρομά επιτέθηκαν σε πολλές τοποθεσίες στη βόρεια Ελλάδα, ανεβαίνοντας ευέλικτα στα μπαλκόνια και εισβάλλοντας σε μπαλκονόπορτες. Μέσα σε τρεις μήνες, πραγματοποίησαν δέκα διαρρήξεις σπιτιών και τρία οχήματα, αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα, χρυσές λίρες, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των 90.000 ευρώ. Οι τρεις νεαροί, ηλικίας 19, 24 και 28 ετών, μαζί με συνεργούς, διέπραξαν διάφορες διαρρήξεις από Οκτώβριο μέχρι Ιανουάριο, επιτίθεται σε πολλούς προορισμούς στη βόρεια Ελλάδα.

Οι αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία εναντίον τους και αναζητούν άλλους ενδεχόμενους συνεργούς. Έχει αναληφθεί έρευνα για την εντοπισμό των υπολοίπων δραστών. Επιπλέον, άλλος δράστης, ένας 47χρονος, συνελήφθη από αστυνομικούς για διάρρηξη και κλοπή, που συνέβη σε σπίτι στο Αγρίνιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ