Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει τα χρήματα για δικηγόρο

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει τα χρήματα για δικηγόρο

Οι δικηγόροι του ανακοίνωσαν ότι η λύση ήταν η μόνη δυνατή λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. “Λόγω της συμμετοχής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πολύ να βρει εργασία”.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει την διορισμό ενός δικηγόρου μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Αυτό είναι λόγω της εκθεσής του στην υπόθεση, που καθιστά πολύ δυσκολότερη την εύρεση εργασίας.

“Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στην δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη”, αναφέρουν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του, Δημήτρης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Καράμπελας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο εντολέας μας, Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος.

Η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες. Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ