Κηφισιά σχολικό: Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν το παιδί

Κηφισιά σχολικό: Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν το παιδί

Χθες το πρωί, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ένα περιστατικό στην Κηφισιά – Το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με δημοσίευση από το Α.Τ. Κηφισιάς, δικογραφία σχηματίστηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο εναντίον του οδηγού και της συνοδού του σχολικού λεωφορείου, αλλά και του ιδιοκτήτη της εταιρείας λεωφορείων που εκτελεί υπηρεσίες για την Περιφέρεια. Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα και αυτήν τη στιγμή αναζητούνται οι κατηγορούμενοι.

Το παιδί, 4,5 ετών, βρέθηκε εγκαταλείποντας για ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο, καθώς έμεινε απαθές στα πίσω καθίσματα. Ο οδηγός και η συνοδός δεν το παρατήρησαν κατά τη μεταφορά του παιδιού στο νηπιαγωγείο. Το περιστατικό ανακαλύφθηκε όταν ο οδηγός επέστρεψε στο λεωφορείο και ενημέρωσε το σχολείο. Οι γονείς ειδοποιήθηκαν ύστερα από 6 ώρες. Το παιδί βρέθηκε ασφαλές και υγιές.

Ο οδηγός και η συνοδός αναζητούνται για να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Περιφέρεια εξετάζει τη λήψη μέτρων εναντίον της ιδιωτικής εταιρείας λεωφορείων, εάν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των παιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ