Κηδεία 28χρονης στους Άγιους Αναργύρους: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά την Κυριακή

Κηδεία 28χρονης στους Άγιους Αναργύρους: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά την Κυριακή

Κηδεία 28χρονης στους Άγιους Αναργύρους: Πρόκειται να απολογηθεί ο δράστης σήμερα

Σε μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα έγινε η κηδεία της 28χρονης Κυριακής, το θύμα της τραγικής γυναικοκτονίας στους Άγιους Αναργύρους, όπου δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής από τον πρώην σύντροφό της. Η νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια. Το λευκό φέρετρο με τη σορό της νεαρής γυναίκας βρισκόταν στον Ιερό Ναό από νωρίς το πρωί, ενώ εκεί συγκεντρώθηκαν συγγενείς, φίλοι και πολίτες που ήθελαν να αποχαιρετήσουν την αδικοχαμένη Κυριακή. Την ίδια ημέρα, ο δράστης, 39 ετών, πρώην σύντροφος της νεκρής, αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα.

Να θυμίσουμε ότι η Κυριακή βρέθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Άγιους Αναργύρους μαζί με ένα φίλο της, αντιμετωπίζοντας τον πρώην σύντροφό της, όταν εκείνος τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Η νεαρή γυναίκα δέχτηκε πέντε μαχαιριές και άφησε την τελευταία της πνοή δίπλα στον αρχιφύλακα, ο οποίος αποχώρησε από τα καθήκοντά του μαζί με άλλους πέντε.

kiriaki 6

Βαθύς πένθος στην κηδεία της Κυριακής

Οι συγγενείς της νεαρής γυναίκας είναι σε μεγάλη αναστάτωση και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν την αγαπημένη τους έτσι αδίκως. Σύμφωνα με την εκπομπή της «Πρωινό Σου σου», η Κυριακή είχε ντυθεί σαν νύφη, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες τελετές, φορώντας λευκό στεφάνι στα μαλλιά της. Πλήθος κόσμου έφτασε στον τόπο της κηδείας κρατώντας λευκά λουλούδια για να αποχαιρετήσει την Κυριακή, μερικοί φέρνοντας και στεφάνια στη μνήμη της που τοποθετήθηκαν στον Ιερό Ναό.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ