Εξελίξεις στην υπόθεση του Δράκου Εξαρχείων: Η τέταρτη επίθεση σε μια γυναίκα

Εξελίξεις στην υπόθεση του Δράκου Εξαρχείων: Η τέταρτη επίθεση σε μια γυναίκα

Η υπόθεση του Δράκου Εξαρχείων βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μια ακόμη γυναίκα, η τέταρτη στη σειρά, φέρεται να έπεσε θύμα του “Δράκου” των Εξαρχείων, έναν άνδρα που οι αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν. Παράλληλα, οι κάτοικοι της περιοχής εξετάζουν το ενδεχόμενο να διεξάγουν και οι ίδιοι περιπολίες, ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στα Εξάρχεια για τη σύλληψή του.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο ανήλικη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση έξω από γυμναστήριο. Ακολούθησαν άλλες δύο καταγγελίες από δύο γυναίκες, η μία 29 ετών και η άλλη 27 ετών, που δήλωσαν ότι δέχθηκαν επίθεση από τον ίδιο άνδρα που προσπάθησε να τις βιάσει. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και έχει συγκεντρώσει προσοχή από τα ΜΜΕ και την αστυνομία.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την τέταρτη επίθεση

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία επίθεση δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπομπή “Live News” στο Mega. Η είσοδος της πολυκατοικίας όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση φαίνεται στο υλικό, ενώ ένας άνδρας, που λέγεται ότι είναι ο “Δράκος“, περιφέρεται και απειλεί μια γυναίκα. Η αντίδρασή της έκανε τον άνδρα να τραπεί σε φυγή, ενώ οι αστυνομικοί, με δεδομένα από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις θυμάτων, προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ