Ερευνάται αν Αστυνομικοί φέρουν ευθύνες στη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Ερευνάται αν Αστυνομικοί φέρουν ευθύνες στη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Μετά τη δολοφονία μιας 28χρονης από τον σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, διεξάγεται εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών. Εξετάζεται επίσης το πόρισμα της ΕΔΕ για τις ενέργειες των αστυνομικών. Συγχρόνως, προσήγαγεται ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Ο πατέρας του δράστη ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ενώ η γιαγιά της ανέφερε περιστατικά κακοποίησης από τον δράστη.

Συγγνώμη από τον πατέρα του δράστη

Ο πατέρας του δράστη αιτήθηκε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος για το άγριο έγκλημα. Κατόπιν της απαγχόνισης της κοπέλας, ο δράστης τραυματίστηκε αυτοτραυματιζόμενος και νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Ο δράστης μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε και συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Πατέρας 28χρονης: «Εάν μου είχε πει κάτι, θα τον είχα σκοτώσει»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας της αποθανούσας κοπέλας, εκφράζοντας τη θλίψη του και κατηγορώντας τον δράστη. Περιγράφοντας τον δράστη ως τεμπέλη που καταλάβαινε την κοροϊδία του, ο πατέρας αναφέρθηκε στην αντιδράση του αν είχε μάθει για τα κακώς υποτιθέμενα από τον δράστη. 

Συγγνώμη από τον πατέρα του δράστη

Απανωτές μαχαιριές και φωνές απειλής περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας για τις τραγικές στιγμές πριν την απαγχόνιση της νεαρής κοπέλας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρους. Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στην ανυποταξία των περαστικών να βοηθήσουν το θύμα παρά τις απελπισμένες φωνές ενός τραυματισμένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ