Επεισόδια στον Ζωγράφο: Άγνωστοι τοποθέτησαν φράγματα στο δρόμο, συγκρούσεις με την αστυνομία

Επεισόδια στον Ζωγράφο: Άγνωστοι τοποθέτησαν φράγματα στο δρόμο, συγκρούσεις με την αστυνομία

Οι κάτοικοι του Ζωγράφου βιώνουν μια έντονη κατάσταση έξαλλης αγανάκτησης, καθώς μια ομάδα περίπου 20 ατόμων έβαλε φωτιά σε κάδους στην περιοχή. Η αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο. Προηγουμένως, συναντήθηκαν διαδηλωτές στην Πολυτεχνειούπολη, προκαλώντας αναταραχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ορισμένοι από αυτούς που συμμετείχαν στα επεισόδια έχουν εισέλθει σε μια φοιτητική εστία στον Ζωγράφο. Η κυκλοφορία στην Ούλοφ Πάλμε έχει διακοπεί από τη διασταύρωση με την οδό Ευφρονίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 8 το βράδυ μια ομάδα περίπου 20 ατόμων έκλεισε τον δρόμο με κάδους σκουπιδιών και τους έβαλε φωτιά. Επίσης, πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στην αστυνομία που βρισκόταν στο σημείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στη φοιτητική εστία στον Ζωγράφο για να σβήσουν τη φωτιά, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Η επανδρωμένη επιχείρηση της αστυνομίας και οι 26 προσαγωγές

Πρέπει να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, η αστυνομία προέβη σε 26 προσαγωγές στην Πολυτεχνειούπολη. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από αντικείμενα που πετάχτηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έλαβε πληροφορίες για μια ομάδα ατόμων που προξένησε ζημιές στην Πολυτεχνειούπολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ