Δράκος Εξάρχεια: Καταγγελίες για απόπειρες βιασμού – Τρεις επιθέσεις μέσα σε λίγες ώρες

Δράκος Εξάρχεια: Καταγγελίες για απόπειρες βιασμού – Τρεις επιθέσεις μέσα σε λίγες ώρες

Δράκος Εξάρχεια: Η φόβος παραμονεύει στα Εξάρχεια

Ένας άνδρας που δεν έχει ταυτοποιηθεί έχει προκαλέσει φόβο στην περιοχή των Εξαρχείων τις τελευταίες ημέρες, έχοντας επιτεθεί σε δύο γυναίκες και σε ένα ανήλικο 13 ετών. Και αυτά τα τρία περιστατικά έχουν λάβει χώρα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με τους κατοίκους των Εξαρχείων να είναι εξαιρετικά ανήσυχοι, καθώς ο άνδρας που έχει καταγγελθεί στις αρχές παραμένει ατιμώρητος. Οι τρεις επιθέσεις έχουν συμβεί μέσα σε ένα διάστημα μόλις δύο ημερών, με τις αστυνομικές αρχές να διερευνούν προσεκτικά κάθε καταγγελία προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη. Η πρώτη επίθεση, σύμφωνα με την αντίστοιχη καταγγελία, έγινε το προηγούμενο Σάββατο. Θύμα της υπήρξε μια 13χρονη κοπέλα. Η επίθεση συνέβη ενώ το κορίτσι ανέβαινε τις σκάλες εξωτερικού χώρου κτιρίου. Εκείνη τη στιγμή, το κορίτσι ανέφερε ότι ένας άγνωστος άνδρας την πήρε από τη μέση και προσπάθησε να την βιάσει. Η 13χρονη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης την άφησε και απομακρύνθηκε.

Οι άλλες δύο επιθέσεις έγιναν χθες, όπως καταγγέλθηκε. Πιο συγκεκριμένα, δύο γυναίκες (σε διαφορετικές περιπτώσεις) ανέφεραν ότι χθες το πρωί κατά τη διάρκεια της βόλτας τους σε κεντρικούς δρόμους των Εξαρχείων δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους άνδρες.

Η πρώτη από τις δύο γυναίκες ανέφερε ότι ο άγνωστος την ακινητοποίησε με βίαιο τρόπο, την έριξε κάτω, της έβαλε χέρι στο στόμα και προσπάθησε να την βιάσει, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ενέργεια καθώς η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί κόσμος και ο δράστης να τραπεί σε φυγή. Η δεύτερη γυναίκα ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από αγνώστο άνδρα που προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της κλείσει το στόμα. Ωστόσο, η γυναίκα αντιστάθηκε και έτσι ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Φωτισμένος δρόμος κατά τη νύχτα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ