Φερστάπεν: «Η εκκίνηση δεν ήταν καλή, αναγκάστηκα να στριμώξω τον Λεκλέρ»

Φερστάπεν: «Η εκκίνηση δεν ήταν καλή, αναγκάστηκα να στριμώξω τον Λεκλέρ»

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα σπριντ στο Μαϊάμι, δεν είχε αντίπαλο στην πίστα. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Ολλανδός πιλότος εξέφρασε τις εντυπώσεις του.

Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εκκίνησή του, καθώς αναγκάστηκε να πιέσει τον Σαρλ Λεκλέρ, συγκρίνοντας την κατάσταση με το προηγούμενο σπριντ στη Σαγκάη.

Δηλώσεις Μαξ Φερστάπεν:

«Η εκκίνησή μου δεν ήταν καλή, έπρεπε να πιέσω λίγο τον Λεκλέρ. Τελικά, όλα πήγαν καλά στην πρώτη στροφή. Η είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας βοήθησε στην κατάσταση. Κατάφερα στη συνέχεια να αυξήσω τη διαφορά, όμως ο αγώνας δεν ήταν ιδανικός.

Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Με το νέο φορμάτ, μπορούμε να κάνουμε ορισμένες ρυθμίσεις στο μονοθέσιο, προκειμένου να το βελτιώσουμε για τα κατατακτήρια και τον αγώνα της Κυριακής. Η νίκη είναι θετική, είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Αυτό μας χαρίζει μερικούς ακόμα βαθμούς».

Σύγκριση με το προηγούμενο σπριντ στη Σαγκάη: «Ο αγώνας σπριντ στην Κίνα ήταν εξαιρετικός, το μονοθέσιο είχε πολύ καλή αίσθηση. Εδώ ήταν πιο δύσκολα για μένα. Έχουμε λοιπόν περιθώριο βελτίωσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ