24χρονη στην εντατική μετά από μαχαιριά στην Ερμού

24χρονη στην εντατική μετά από μαχαιριά στην Ερμού

Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε εντατική μετά από αδικαιολόγητη επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα στην Ερμού. Η 24χρονη τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, όπου διαπιστώθηκε ότι το μαχαίρι είχε φτάσει στον πνεύμονα. Βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Λεπτομέρειες της επίθεσης

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο δράστης δεν γνώριζε το θύμα, που εργάζεται σε κατάστημα στην περιοχή. Η νεαρή γυναίκα περπατούσε στην Ερμού όταν ξαφνικά δέχτηκε την επίθεση στην συμβολή με την οδό Φωκίωνος. Η αστυνομία συνέλαβε γρήγορα τον δράστη, Ιρακινής καταγωγής. Η γυναίκα δέχτηκε πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω του τραύματος στον πνεύμονα. Παρά τα σοβαρά τραύματά της, οι γιατροί εκφράζουν αισιοδοξία για την ανάρρωσή της και το γεγονός ότι η κατάστασή της είναι σταθερή.

Δράστης με ιστορικό ψυχικής υγείας

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνεργάζεται με την αστυνομία εξαιτίας ψυχικών προβλημάτων. Αρχικά είχε ακατανόητη συμπεριφορά και αργότερα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα τον παρακολουθούσε. Αποκαλύφθηκε πως είχε ιστορικό ψυχικής υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ