Βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ: Προφίλ της Μάργκο Μάρτιν

Βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ: Προφίλ της Μάργκο Μάρτιν

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε μια εντυπωσιακή παρουσία στην πρώτη μέρα της δίκης του, ωστόσο, η πρωταγωνίστρια της ημέρας ήταν η αναπληρώτρια επικεφαλής επικοινωνίας του, Μάργκο Μάρτιν. Η νεαρή 28χρονη Μάργκο εντυπωσίασε με το στιλ της και την αυτοπεποίθησή της, μοιάζοντας εκθαμβωτικά με τη σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια. Με την επάργυρη παρουσία της, γίνεται ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της αμερικανικής πολιτικής σκηνής.

Η Μάργκο κατάγεται από την Οκλαχόμα και διατηρεί μια πολυτελή ζωή στην Ουάσιγκτον, σε στενή συνεργασία με τον Τραμπ. Έχει τις ρίζες της στην επικοινωνία και έχει υπηρετήσει ως βοηθός στο Γραφείο Τύπου και στο Save America PAC του Τραμπ. Με περισσότερους από 29.000 ακόλουθους στο Instagram, παρουσιάζει τον πολυτελή τρόπο ζωής της, με εικόνες από διάφορες εκδηλώσεις και ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η Μάργκο λατρεύει το γκολφ, την ιππασία και άλλα σπορ, σε μια κοινή αγάπη που μοιράζεται με τον πρώην πρόεδρο Τραμπ. Εκτός από την επικοινωνία, ενεργεί επίσης στον τομέα της δημοσιογραφίας, ενώ ο περίγυρός της περιλαμβάνει διασημότητες και λαμπερά events. Ζώντας μια έντονη ζωή δίπλα στον Τραμπ, η Μάργκο αποτελεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόσωπο στην αμερικανική πολιτική σκηνή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ