Νίκος Αρμένης τρέχει στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»

Νίκος Αρμένης τρέχει στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης του MEGA, Νίκος Αρμένης, θα συμμετάσχει στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης στις 5 Νοεμβρίου για φιλανθρωπικούς λόγους. Ο Αρμένης θα τρέξει 42.190 μέτρα για να στείλει το μήνυμα «Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή» μέσω του μαραθωνίου, με την υποστήριξη του MEGA και του Ολυμπιακού. Η συμμετοχή του είναι αφιερωμένη στην μνήμη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ενώ η χορηγία που θα συγκεντρωθεί θα διοχετευθεί στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Ο Νίκος Αρμένης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Μαρινάκη, που υποστήριξε την πρωτοβουλία του να συμμετάσχει στον μαραθώνιο. Τόνισε επίσης ότι θέλει να παρακινήσει ανθρώπους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Μέσω του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», ήδη πάνω από 300 άνθρωποι έχουν σωθεί με αυτόν τον τρόπο.

Εκτός από τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, ο Αρμένης θα συμμετάσχει και σε άλλους 5 μεγάλους μαραθωνίους σε πόλεις όπως Βοστώνη, Σικάγο, Λονδίνο, Τόκιο και Βερολίνο, πάντα για φιλανθρωπικούς λόγους και με την υποστήριξη του MEGA και του Ολυμπιακού. Ο Αρμένης ελπίζει να συνεχίσει να τρέχει και να ονειρεύεται, καθώς θεωρεί ότι η συμμετοχή του σε φιλανθρωπικές δράσεις είναι αξιέπαινη και έχει μεγάλη αξία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ