Φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα σε βουλευτές και αστυνομικούς προς τιμήν του Γιάννη Ιωαννίδη

Φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα σε βουλευτές και αστυνομικούς προς τιμήν του Γιάννη Ιωαννίδη

Οι ομάδες μπάσκετ της Βουλής και της ΕΛ.ΑΣ αναμετρήθηκαν σε έναν ιδιαίτερο φιλικό αγώνα, τιμώντας τη μνήμη του αξέχαστου Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους ιδρυτές της ομάδας των βουλευτών.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία της ομάδας μπάσκετ των βουλευτών. Η ομάδα συχνά έλαβε μέρος σε φιλανθρωπικούς αγώνες, ωστόσο ο φιλικός αγώνας που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλλιθέα, ξεχώρισε από όλους τους άλλους.

Οι Έλληνες βουλευτές (και φίλοι) αντιμετώπισαν την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας σε έναν φιλικό αγώνα, ως τιμή προς τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου. Παρούσα στο παιχνίδι ήταν η Γιούλα Ιωαννίδη, η σύζυγος του αξέχαστου προπονητή. Αφού άκουσε διάφορες ιστορίες για τον “Ξανθό” από τους παίκτες της ομάδας των βουλευτών, παρέλαβε από τα χέρια του Υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, και από τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ ένα μπλουζάκι με το όνομα του επιστρατευμένου της καρδιάς της συζύγου του.

Filiko2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ