Σούπερ Λίγκα: Αποφάσεις για αναβολή λόγω Εθνικής και πρόγραμμα playoffs-playouts

Σούπερ Λίγκα: Αποφάσεις για αναβολή λόγω Εθνικής και πρόγραμμα playoffs-playouts

Σήμερα (06/03) το μεσημέρι πραγματοποιείται νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας μέσω τηλεδιάσκεψης. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνεται η επικύρωση της βαθμολογίας των playoffs και playouts και το πρόγραμμα των δύο μίνι πρωταθλημάτων. Επίσης, θα συζητηθεί το «καυτό» ζήτημα της αναβολής της 2ης αγωνιστικής των playoffs λόγω αιτήματος της Εθνικής Ελλάδος.

Η Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως είναι πρόθυμη να δεχτεί το αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ, που υποβλήθηκε από την ΕΠΟ, για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs προκειμένου να δώσει περισσότερο χρόνο στον τεχνικό προπονητή να έχει τους διεθνείς παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα με το Καζακστάν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής υπάρχουν αντιρρήσεις, οπότε πρέπει να περιμένουμε την τελική απόφαση.

Να θυμίσουμε ότι ο ημιτελικός των playoffs για την πρόκριση στο Euro 2024 θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena. Αν η Εθνική Ελλάδος κερδίσει, τότε θα πρέπει να ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει είτε τη Γεωργία είτε το Λουξεμβούργο στις 26 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά δεν αφορούν τα playouts, που αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά το Σάββατο, 16 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα θέματα της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ όπως ανακοινώθηκαν από τη Stoiximan Super League είναι: «Την Τετάρτη, 06.03.2024, στις 15:15, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικοϋ Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνουν: Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγώνων περιόδου 2023 – 24, Ορισμό αγώνων Stoiximan Playoffs και Playouts (ανδρών), αγώνων περιόδου 2023 – 24, Εμπορικά θέματα, Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 01/07/2023 – 30/06/2024, Διάφορα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ