Πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Τσιφτσή από τον Αστέρα στον ΠΑΟΚ!

Πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Τσιφτσή από τον Αστέρα στον ΠΑΟΚ!

Από τότε που ο Αστέρας Τρίπολης έγινε μέλος της Σούπερ Λίγκας, έχει αναδείξει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν την καριέρα τους σε άλλες ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας, Αντώνης Τσιφτσής, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να εξετάζουν την απόκτησή του από τον Αστέρα. Τα νεότερα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα υποβάλει προσφορά εντός των επόμενων 24 ωρών και θα εισέλθει σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Τσιφτσή, που αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα ως δεύτερος τερματοφύλακας στην ιεραρχία.

Ο Αστέρας φαίνεται ότι είναι ανοιχτός στις συζητήσεις και το ποσό που αναμένεται να ζητήσει, λίγο πάνω από τα 200.000 ευρώ, φαίνεται ότι είναι προσιτό για τον ΠΑΟΚ. Πιθανώς να συμφωνήσουν επίσης σε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαντάζεται ότι η προοπτική να αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ ανοίγει νέες δυνατότητες για την καριέρα του. Ο Τσιφτσής είχε ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο παρελθόν, αλλά δεν είχε υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση.

Ο Αστέρας φαίνεται πως είναι πρόθυμος να εξετάσει την παραμονή του Λυρατζή και να διεξάγει διαπραγματεύσεις για να καλύψει τις επιλογές του παίκτη για το μέλλον του, είτε αυτό είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ