Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες επαφές για Σμαΐλοβιτς και Καντιού, αισιοδοξία για την περίπτωση του Στάνιτς

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένες επαφές για Σμαΐλοβιτς και Καντιού, αισιοδοξία για την περίπτωση του Στάνιτς

Πρωινή αναστάτωση επικρατεί στο λιμάνι με τον Ολυμπιακό να τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Πάμπλο Μαφέο, ο οποίος ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις του χθες το απόγευμα δίχως απρόοπτα.

Κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ

Κοντά στον Πειραιά δείχνει να βρίσκεται ο Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς. Η διοίκηση αύξησε τα χρήματα που δίνει στην Σάντεφιορντ για τον νεαρό σέντερ μπακ και οι δύο πλευρές συζητούν για να κλείσει η διαφορά. Δεν εγκαταλείπουν βέβαια τις περιπτώσεις των Μίκα Μάρμολ και Νταβίντ Κάρμο για την ίδια θέση.

Επίμονα κυνηγάει και τον Νόα Καντιού η ομάδα. Ο Γάλλος χαφ θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και πιέζει τη Λοριάν να αποδεχθεί την πρόταση που έχει κατατεθεί στο τραπέζι. Παράλληλα, αυξήθηκε η προσφορά για τον Πέταρ Στάνιτς της Λουντογκόρετς, με το ποσό να αγγίζει πια τα 7 εκατομμύρια ευρώ για τον Σέρβο μέσο.

Οι πωλήσεις και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ

Φεύγει πιθανότατα ο Ζουλιάν Μπιανκόν, καθώς η Άντερλεχτ θα καταβάλει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Έφτασε πρόταση από την Κράσνονταρ για τον Ζέλσον Μαρτίνς, όμως ο σύλλογος είπε όχι στα 3+ εκατομμύρια των Ρώσων. Αν προκύψει κάτι συμφέρον για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, η διοίκηση θα το εξετάσει ξανά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ