Όρτα: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα – Ήρθα γιατί μου αρέσει να κερδίζω»

Όρτα: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα – Ήρθα γιατί μου αρέσει να κερδίζω»

Ο Αντρέ Όρτα εξέφρασε τη χαρά του για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Πορτογάλος χαφ αναφέρθηκε στο όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να ανήκει σε έναν σύλλογο με φιλοδοξίες, ιστορία και τέτοιους υποστηρικτές.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η απόφασή του να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό οφείλεται στην επιθυμία του να είναι σε μια ομάδα που κερδίζει.

Αναφερόμενος στον λόγο που επέλεξε τον Ολυμπιακό, είπε: «Όταν άκουσα για την προοπτική του Ολυμπιακού, σκέφτηκα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Πείστηκα αμέσως, καθώς είναι ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και νομίζω πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα ονειρευόταν να εκπροσωπήσει μια ομάδα με τόσες φιλοδοξίες, τόση ιστορία και τέτοιους υποστηρικτές. Είμαι εδώ έτοιμος για να δουλέψω και να βοηθήσω τον σύλλογο.

Έχω πολλούς φίλους που αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό, αρκετούς Πορτογάλους. Ένας από αυτούς είναι ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος μου είπε πολύ ωραία πράγματα σχετικά με τον σύλλογο. Ότι είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία και τεράστια ευθύνη. Αυτό μου αρέσει πολύ, μια ομάδα που παλεύει για τίτλους. Μου αρέσει να κερδίζω και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα και είμαι εδώ για να ζήσω αυτή την όμορφη εμπειρία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ