«Ολυμπιακός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον αγώνα με τη Μπάτσκα Τόπολα»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα, μετά το ρεπό που έδωσε ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ λόγω της αναβολής της αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο. Ο αγώνας με την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη απασχολεί τώρα τους Πειραιώτες, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση μετά τη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού στο Ρέντη.

Το στοίχημα είναι η ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας στο Conference League το νέο έτος, οπότε ο Καρβαλιάλ παρακολουθεί την κατάσταση των ποδοσφαιριστών Στέφαν Γιόβετιτς και Ντανιέλ Ποντένσε για τον αγώνα με τη Μπάτσκα. Ο προπονητής περιμένει να δει αν θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, με τον Γιόβετιτς να καταβάλλει προσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι, ενώ ο Ποντένσε παρακολουθεί την προπόνηση και ελπίζει να διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα αν δεν υπάρξουν προβλήματα.

Ο Καρβαλιάλ πιθανότατα θα επιλέξει το σχήμα 4-4-2 για τον αγώνα με την Τόπολα, με ποδοσφαιριστές όπως ο Μαρτίνεθ να έχουν σηκώσει το βάρος των προηγούμενων αγώνων. Ο στόχος είναι η εξασφάλιση ευρωπαϊκής παρουσίας στη διοργάνωση το επόμενο έτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ