Ο Μαρτίνεθ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σερβία

Ο Μαρτίνεθ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σερβία

Παρόλο που η ομάδα της Μπάτσκα Τόπολα δεν είναι γνωστή για την ιστορία ή την ποιότητα της, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει πόσο ανταγωνιστική μπορεί να είναι. Έχοντας στην κατοχή του τα έγγραφα από την προπόνηση της αντίπαλης ομάδας, ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει τους παίκτες του για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Στον Πειραιά, η ομάδα έχει αναλύσει λεπτομερώς την Μπάτσκα Τόπολα και γνωρίζει καλά τα τακτικά χαρακτηριστικά της. Ο Μαρτίνεθ έχει επισημάνει ότι πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα, που έχει καταφέρει να ανατρέψει τον δυνατό ανταγωνισμό ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Παρτιζάν στο σερβικό πρωτάθλημα. Οι αναφορές από τους παρατηρητές του Ολυμπιακού υποδεικνύουν ότι η Μπάτσκα Τόπολα έχει αδυναμίες στην άμυνα και δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο παιχνίδι στον αέρα, αλλά είναι πολύ ικανή να αντιπαρατεθεί στη μετάβαση και να δημιουργεί επιθέσεις με γρήγορους ρυθμούς.

Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού τους, κάτι που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις οδηγίες του Μαρτίνεθ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, εκτιμάται ότι ο Μασούρας θα είναι στη βασική ενδεκάδα, ενώ ίσως και ο Σολμπάκεν. Ο Φρέιρε είναι τραυματίας και αποκλείστηκε από το παιχνίδι, οπότε η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ρέτσος είναι μεγάλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ