Μάγκνουσον: «Να πραγματοποιήσουμε το μικρό βήμα που χρειαστήκαμε πέρυσι»

Ο Μάγκνουσον δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από πέρυσι και ότι θα πραγματοποιήσει το βήμα που του έλλειψε. Μετά τον αγώνα με την Ρογκάτσκα, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, έκανε αυτές τις δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Μάγκνουσον

Μετά τη δεύτερη φιλική νίκη της ομάδας στην Αυστρία, ο Μάγκνουσον είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς μετά τον αγώνα. Παίζοντας τέτοιους αγώνες φιλικής προετοιμασίας, μπορούμε να προετοιμαστούμε καλύτερα πριν ξεκινήσει η σεζόν. Ήταν ένα καλό και σημαντικό τεστ για εμάς».

Σχετικά με το γκολ που πέτυχε με φάουλ, είπε: «Ναι, το “έχω” ακόμα. Θα προσπαθήσω να σκοράρω περισσότερες φορές αυτή τη χρονιά. Είναι πάντα ωραίο να σημειώνεις γκολ».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, είπε: «Κάθε χρονιά είναι δύσκολη, αλλά είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε harder από πέρυσι. Θέλουμε να βρούμε το μικρό βήμα που μας έλειψε την περσινή χρονιά».

Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι έχουν έναν “τελικό” πολύ νωρίς στη σεζόν, απάντησε: «Όχι, νομίζω ότι το timing είναι καλό. Έχουμε λίγες εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια. Ανυπομονώ να συνεχίσω να δουλεύω με την ομάδα και να παίξουμε καλά σαν ομάδα».

Τέλος, για τον ρόλο τους στο κέντρο της άμυνας, είπε: «Είναι αλήθεια ότι φέτος είμαστε οι πιο έμπειροι παίκτες στα μετόπισθεν και αισθάνομαι ότι έχω ευθύνη, αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα και το επίπεδό μας είναι πολύ καλό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τα νέα παιδιά και να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τους πιο έμπειρους παίκτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ