Η Κηφισιά ανακοίνωσε τον Πατήρα στο δυναμικό της ομάδας

Η Κηφισιά ανακοίνωσε τον Πατήρα στο δυναμικό της ομάδας

Η Κηφισιά ενισχύει δυναμικά τη μεσοεπιθετική της γραμμή με την απόκτηση του ανερχόμενου ταλέντου Μιχάλη Πατήρα.

Η μεταγραφή του Μιχάλη Πατήρα στην Κηφισιά

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Μιχάλης Πατήρας, αποτελεί μία από τις πιο υποσχόμενες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα. Με πλούσια εμπειρία σε κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες, αναμένεται να προσθέσει αξία στο ρόστερ της Κηφισιάς για τη νέα σεζόν.

Ο δρόμος του Πατήρα μέσα από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους

Ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Καβάλα, ο Μιχάλης Πατήρας συνέχισε την καριέρα του σε σημαντικά ελληνικά κλαμπ, όπως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, όπου και ξεχώρισε χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά και το δημιουργικό του παιχνίδι.

Το 2020 εντάχθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1 την περίοδο 2022/23, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο του σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Τη σεζόν 2023/24, η μεταγραφή του στη Κ23 ομάδα της Rio Ave FC στην Πορτογαλία του έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με 15 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Διεθνής εμπειρία και προοπτικές καριέρας

Ο Πατήρας έχει επίσης διεθνή εμπειρία με την Εθνική Ελλάδας Κ15, γεγονός που επιβεβαιώνει την εξέλιξή του ως διεθνή ταλέντο. Η ευελιξία του στη μεσοεπιθετική γραμμή και η ικανότητα στο παιχνίδι δημιουργίας το καθιστούν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Πατήρα, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Γεννημένος στις 13 Μαΐου 2004, ο Πατήρας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Καβάλα, πριν περάσει από ΠΑΟΚ και Ξάνθη, επιδεικνύοντας εξαιρετικές επιδόσεις.

Στον Ολυμπιακό πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κ19 στη σεζόν 2022/23 και πέρυσι είχε σημαντική παρουσία στην Κ23 της Rio Ave FC στην Πορτογαλία.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένεια και του εύχεται κάθε επιτυχία.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ