Ενημέρωση για την προσέλευση στη Λεωφόρο: «Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό μας μόνο με τη φωνή μας!»

Ενημέρωση για την προσέλευση στη Λεωφόρο: «Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό μας μόνο με τη φωνή μας!»

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με τις οδηγίες για την προσέλευση των οπαδών του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η παρουσία των φιλάθλων στη Λεωφόρο στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα πρέπει να γίνει με τον κατάλληλο τρόπο, προκειμένου να μην υποστεί η ομάδα μας κυρώσεις που θα επηρεάσουν τις επόμενες σημαντικές αναμετρήσεις. Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για την προστασία της έδρας μας.»

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος νόμος είναι αυστηρός, επιβάλλοντας αυστηρές κυρώσεις για παραβάσεις, συμπεριλαμβανομένης ακόμα και της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Στο σημερινό παιχνίδι στη Λεωφόρο απαγορεύεται αυστηρά η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Επίσης, απαγορεύεται η ρίψη αντικειμένων, η χρήση λέιζερ και η εμφάνιση πολιτικών μηνυμάτων σε πανό. Ακόμη και μια μόνο παράβαση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την κλειστή πόρτα του γηπέδου στο επόμενο παιχνίδι.

Με βάση το νέο νόμο, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ονομαστικό εισιτήριο δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και επιβαρύνονται με πρόστιμο 500 ευρώ. Επίσης, σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος όσο και ο δικαιούχος θα τιμωρηθούν με ποινές και αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Για τον έλεγχο των εισιτηρίων και της ταυτότητας λειτουργούν έξι σημεία προελέγχου στη Λεωφόρο, ενώ ο έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία θα είναι πλέον αυστηρός και εξονυχιστικός. Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες τόσο για τους οπαδούς όσο και για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό μας με τη φωνή μας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ