Εκλάμψεις στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εναντίον του Βόλου

Εκλάμψεις στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εναντίον του Βόλου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του για τον αγώνα εναντίον του Βόλου στο πλαίσιο της Stoiximan Super League. Όπως αναμενόταν, οι αλλαγές αυτές είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστούν οι τραυματισμοί και οι κούρσες που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που θα αγωνιστούν στην ενδεκάδα είναι οι εξής: Κοτάρσκι στην εστία, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, και Μπάμπα στην άμυνα, Τσιγγάρας και Σβαμπ στο κέντρο, και Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, και Τάισον στην επίθεση. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Σαμάτας.

Αντίστοιχα, οι αναπληρωματικοί παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο είναι οι εξής: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ρ. Σοάρες, Νάσμπεργκ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, και Τόμας.

Αντίστοιχα, η ενδεκάδα του Βόλου περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Παπαδόπουλος στην εστία, Άλχο, Τάχατος, Τσοκάνης, και Λούνα στην άμυνα, Γκλάβτσιτς και Τσοκάνης στο κέντρο, και Κορνέτ, Κομπά, και Μαχαίρας στην επίθεση. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μραζ, Κίτσος, Μπερτόλιο, Μεταξάς, Μωραΐτης, και Ενγκίν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ