Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αγρίνιο

Οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε δύο συλλήψεις και αναμένονται και άλλες σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν χθες στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, εκτός από τους δύο συλληφθέντες, έχουν ταυτοποιηθεί άλλα πέντε άτομα και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα του Αγρινίου, υπήρξε σοβαρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, η οποία έλαβε χώρα στην οδό Ξενοπούλου, έξω από το πάρκο της πόλης. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, μια ομάδα νεαρών με μοτοσικλέτες φέρεται να συμπλοκή με δύο νεαρά άτομα, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί με μαχαίρι στον μηρό. Το επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από ένα εστιατόριο, στην είσοδο του πάρκου, με πολλούς πολίτες και παιδιά να παρακολουθούν το περιστατικό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν οπαδοί του Παναιτωλικού με οπαδούς αθηναϊκής ομάδας, ενώ αυτά τα άτομα φαίνεται να ήταν γνωστά στις τοπικές αρχές. Αρχικά, είχε αναφερθεί ότι ο τραυματίας ήταν παίκτης του Παναιτωλικού, πληροφορία που δεν επιβεβαιώθηκε. Υπάρχει και η πληροφορία τραυματίστηκε και ένα δεύτερο άτομο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ