Αλμέιδα: «Οι αλλαγές άλλαξαν το παιχνίδι – Απολαμβάνω να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει μπάλα»

Αλμέιδα: «Οι αλλαγές άλλαξαν το παιχνίδι – Απολαμβάνω να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει μπάλα»

Η ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-2 στην 25η αγωνιστική. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, επικεντρώνοντας στις αλλαγές παικτών που επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Σχετικά με τον αγώνα, ο Αλμέιδα ανέφερε: “Βλέπω και παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν κάποια αδυναμία. Τελειώσαμε το παιχνίδι σε τέλειο βαθμό”.

Αναφερόμενος στον ΠΑΣ, είπε: “Δεν συνηθίζω να κάνω σχόλια για αντίπαλες ομάδες. Θα δείξουμε σεβασμό σε παίκτες και προπονητές. Εύχομαι το καλύτερο για όλους, αλλά και για εμάς”.

Όσον αφορά τους παίκτες, ανέφερε για τον Λιούμπισιτς: “Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Κάθε μέρα βελτιώνεται στο δικό μας ρυθμό. Είναι νικητής και συνεισφέρει στην επίδοση της ομάδας”.

Τέλος, αναφερόμενος στην αξία του γκρουπ και τη συνεργασία των παικτών, είπε: “Αξιολογώ τους παίκτες ως ανθρώπους και λαμβάνω αποφάσεις ως προπονητής. Απολαμβάνω την πορεία της ΑΕΚ και εμπνέομαι από το παιχνίδι της ομάδας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ