Αλμέιδα: «Η κούραση μας επηρέασε, πιέσαμε στο πρώτο ημίχρονο»

Αλμέιδα: «Η κούραση μας επηρέασε, πιέσαμε στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο είχε δύο διαφορετικά μέρη, με την Ένωση να πιέζει πολύ στο πρώτο ημίχρονο και να έχει ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερες φορές. Κατά τη δεύτερη περίοδο, η ομάδα κούρασε και οι αλλαγές του αντιπάλου επηρέασαν το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Το παιχνίδι μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη. Κατά την έναρξη, η ομάδα μας προχώρησε καλά. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο στο ημίχρονό του και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να φτάσουμε στον αντίπαλο τέρμα. Κάποιες από αυτές ήταν επιτυχημένες, ενώ άλλες όχι τόσο».

Όσον αφορά στο δεύτερο ημίχρονο, ανέφερε ότι λόγω έλλειψης ενέργειας και της έλλειψης οργάνωσης, η ομάδα αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στο τέλος του αγώνα, κυρίως λόγω των αλλαγών που έκανε ο αντίπαλός μας.

Τελειώνοντας, δήλωσε: «Αυτά είναι παιχνίδια που δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι μας πείθουν, αλλά ήταν σημαντικό να πάρουμε αυτή την νίκη, καθώς είχαμε απουσία από το γήπεδό μας. Επίσης, η συνεχής σειρά αγώνων αρχίζει να επηρεάζει. Παρόλο που έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, η κούραση είναι φυσιολογική για ορισμένους παίκτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ