Πώς να αποκτήσετε το σώμα του Jake Gyllenhaal στο Road House

Πώς να αποκτήσετε το σώμα του Jake Gyllenhaal στο Road House

Η προετοιμασία του Jake Gyllenhaal για το ριμέικ του Road House απαιτούσε μεγάλη αφοσίωση. Η μετατροπή του σε πραγματικό μαχητή UFC απαιτούσε πολλούς μήνες προετοιμασίας, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή και πρωταθλητή του UFC, Fabian Edwards. Μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας που σκηνοθετεί ο Doug Liman για να πάρετε μια γεύση του εντυπωσιακού αποτελέσματος.

Η προσπάθεια του Gyllenhaal για τους ρόλους του στο παρελθόν ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Στην προετοιμασία του για το Nightcrawler- The Jackal έτρεχε 20 χιλιόμετρα καθημερινά, ενώ για το Southpaw προπονούταν δύο φορές την ημέρα μέχρι να πάρει 13 μυϊκά κιλά.

Ο Edwards εντυπωσιάστηκε από το αποτέλεσμα της ταινίας, σημειώνοντας πως δεν είναι κοινή η πιστότητα των κινηματογραφικών απεικονίσεων αγώνων με την πραγματικότητα. Ωστόσο, η προσπάθεια του Gyllenhaal είναι εμφανής, καθώς αφιέρωσε πολύ χρόνο και προσπάθεια στην προετοιμασία για το ρόλο.

Η συστηματική προπόνηση που προτείνει ο Edwards βασίζεται σε εκρηκτικές κινήσεις που καίνε το λίπος ενώ συσφίγγουν τους μυς. Ο ίδιος συνιστά ένα πρόγραμμα που απαιτεί 4-5 προπονήσεις την εβδομάδα για 2-3 μήνες για να δείτε σημαντική βελτίωση στο σώμα σας.

Πρόκειται για μια σκληρή προσπάθεια, αλλά με αφοσίωση και προσήλωση μπορείτε να επιτύχετε τον στόχο σας.

Ασκήσεις Κατά Σειρά

Ξεκίνα με τις εξής ασκήσεις:

Ι. Squats (3 σετ των 12)

Άνοιξε τα πόδια σου και με την πλάτη σου ίσια και το στήθος στραμμένο προς τα εμπρός, προσποιήσου ότι κάθεσαι σε ένα σκαμνί. Κατέβα όσο πιο χαμηλά μπορείς, κράτα τη θέση σου και στη συνέχεια σήκω ξανά, χρησιμοποιώντας τις φτέρνες καθώς κινείσαι. Προχώρα αμέσως στην επόμενη επανάληψη, προκειμένου να διατηρήσεις τους καρδιακούς σου παλμούς σε υψηλά επίπεδα.

II. Box Jump (3 σετ των 12)

Πάρε ένα κουτί. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να σε βοηθήσουν με την ορμή σου και πήδα προς τα πάνω με δύναμη και στη συνέχεια προσγειώσου στο κουτί με τα γόνατά σου λυγισμένα.

III. ‘Ελξεις (3 σετ των 12)

Ανέβα στην μπάρα με την ευρύτερη δυνατή λαβή και τις παλάμες στραμμένες προς τα μέσα. Σπρώξε τους ώμους και το πάνω μέρος της πλάτης σου μέχρι το πηγούνι να βρεθεί αργά πάνω από την μπάρα. Κατέβα ακόμη πιο αργά μέχρι τα χέρια σου να είναι πλήρως τεντωμένα. Ύστερα σήκω και πάλι με δύναμη, γιατί πρέπει να νιώσεις τους μυς να δουλεύουν.

IV. Προπόνηση με έλκηθρο (3 σετ)

Φόρτωσε ένα έλκηθρο με βάρη, χωρίς να το παρακάνεις. Σκύψε και τέντωσε τα χέρια σου, κρατώντας την πλάτη σου ακίνητη. Τέντωσε με τα δάχτυλα των ποδιών σου καθώς οδηγείς το έλκηθρο. Κράτα το κεφάλι σου κάτω και σπρώξε όσο πιο δυνατά μπορείς.

V. Κοιλιακοί (3 σετ των 30)

Βεβαιώσου ότι περιστρέφεσαι στους κοιλιακούς σου και όχι στην πλάτη σου, και στη συνέχεια κατέβα αργά για να κάψεις περισσότερο λίπος. Μην κλέβεις με λίγα λόγια και μετά τις πρώτες εβδομάδες θα δεις το αποτέλεσμα που θες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ