Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξαφανίσεις την μπιροκοιλιά

Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξαφανίσεις την μπιροκοιλιά

Η μπιροκοιλιά, συνήθως εμφανίζεται το καλοκαίρι όταν η ζέστη είναι ανυπόφορη και το μόνο που χρειάζεσαι είναι η δροσιά της θάλασσας. Ωστόσο, αυτή η κοιλίτσα δεν επηρεάζεται από την εποχή, αφού είναι πάντα εκεί, ανεξάρτητα από το αν το σώμα σου είναι βυθισμένο στο νερό ή καλυμμένο με χιόνι.

Δυστυχώς, οι ειδικοί συμφωνούν ότι η κοιλιακή παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, διαβήτη, στυτική δυσλειτουργία και άλλα προβλήματα. Αυτή η χαριτωμένη σωσίβια είναι ένα προειδοποιητικό σήμα.

Μικρές ποσότητες σπλαχνικού λίπους είναι φυσιολογικές και προστατευτικές για τα όργανα, αλλά η υπερβολική ποσότητα μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες του σώματος. Μήπως η μπιροκοιλιά έρχεται από το αλκοόλ; Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η μέτρια κατανάλωση μπίρας δεν συσχετίζεται με την κοιλιακή παχυσαρκία, ενώ η υπερβολική κατανάλωση συσχετίζεται.

Το άγχος, ο ύπνος, το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ είναι παράγοντες που προκαλούν τη μπιροκοιλιά. Η καλή είδηση είναι ότι οι επίπονες ασκήσεις κοιλιακών δεν θα σας βοηθήσουν, αφού το λίπος βρίσκεται κάτω από τους μύς. Το σπλαχνικό λίπος χάνεται ευκολότερα με υγιή διατροφή και άσκηση.

Έτσι, αν καταναλώνετε λιγότερο και κινείστε περισσότερο, είναι πιθανόν να εξαφανιστεί η μπιροκοιλιά σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ