Ταβάρες: “Όλοι γνωρίζουν τον μεγαλειότατο Παναθηναϊκό”

Ταβάρες: “Όλοι γνωρίζουν τον μεγαλειότατο Παναθηναϊκό”

Σε μια συνέντευξη μετά την τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τον τελικό της EuroLeague, ο Έντι Ταβάρες εξαίρεσε την αξία του Παναθηναϊκού.

Αρχικά, ο κεντρικός των πρωταθλητών Ευρώπης, υπογράμμισε: “Θα πασχίσουμε να είμαστε σταθεροί, να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να δώσουμε το καλύτερό μας για να νικήσουμε”.

Ρωτηθείς για τη σημασία για αυτόν της back-to-back κατάκτησης του τίτλου, απάντησε: “Έχει μεγάλη σημασία, πολλά συναισθήματα, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αλλά είναι κάτι που συνολικά είναι απίστευτο. Νομίζω ότι έχει συμβεί αρκετές φορές, γι’ αυτό για εμάς είναι μεγάλη κίνητρο”.

Όταν ρωτήθηκε ποιο άθλημα είναι δημοφιλές, τόνισε: “Δεν ξέρουμε, γνωρίζουμε ότι η Ρεάλ παίζει ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στο Champions League και όλοι αναγνωρίζουν το μέγεθος του κλαμπ. Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει αγάπη για το ποδόσφαιρο”.

Στην Ισπανία το ποδόσφαιρο είναι πιο δημοφιλές από το μπάσκετ, ενώ στην Ελλάδα θεωρείται ότι το μπάσκετ είναι ο αθλητισμός με τη μεγαλύτερη απήχηση, καθώς υπάρχει μια μεγάλη ομάδα που προκαλεί το ενδιαφέρον των οπαδών”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ