Σλούκας: Για αυτό μοχθήσαμε επτά μήνες

Σλούκας: Για αυτό μοχθήσαμε επτά μήνες

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κορυφαίος σε διάρκεια παίκτης του Παναθηναϊκού στη νίκη, 84-75 επί της Άλμπα Βερολίνου το βράδυ της Πέμπτης, ολοκληρώνοντας ένα σερί σπουδαίων εμφανίσεων από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

“Για αυτό μοχθήσαμε αυτούς τους επτά μήνες” είπε στη δήλωσή του στην κάμερα της EuroLeague έπειτα από τον αγώνα.

“Αυτό που επιτύχαμε, ωστόσο, ήταν απέναντι σε μια ομάδα όπως η Άλμπα, είναι να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, ενώ έως πέρυσι, ακόμα και με πιο σημαντικούς αντιπάλους ο κόσμος ήταν λιγότερος.

Ο Σλούκας έκλεισε με 15 πόντους και 6,4 ασίστ μέσο όρο την τελευταία οκτάδα αγώνων στη EuroLeague, από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Η δική του εμπειρία από κρίσιμους αγώνες είναι πολύτιμη στη συνέχεια, κι όπως είπε, “Εμείς είμαστε σε μία θέση την οποία ονειρευόμασταν στην αρχή της σεζόν και πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε”.

Για τον αγώνα με την Άλμπα, ο Σλούκας είπε:

“”Ήταν μία καλή προσπάθεια όλης της ομάδας και όχι μόνο δική μου. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα, αξίζαμε τη 2η θέση, παλέψαμε γι’ αυτό και δεν θέλαμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία.”

“Ήμασταν χαλαροί στην αρχή, κάναμε δύσκολη τη ζωή μας, αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε.”

Αισθάνομαι καλά, είμαι υγιής, προσπαθώ να δίνω τα πάντα στην ομάδα και ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Βλέπετε πώς μας στηρίζει και ο κόσμος”.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ