Ματέο: “Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα τέλεια για να κερδίσουμε στην Ελλάδα”

Ματέο: “Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα τέλεια για να κερδίσουμε στην Ελλάδα”

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (5/12) και τον Παναθηναϊκό (7/12) στην EuroLeague, χωρίς τον Σέρχιο Ροντρίγκεζ, με τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε να φέρνει μαζί του τον 17χρονο Ούγκο Γκονζάλεθ, που έπαιξε εντυπωσιακά κόντρα στην Μπρεογκάν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στη σημερινή Media Day της Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής Τσους Ματέο τόνισε τη σημασία της εκτέλεσης τέλειων επιδόσεων για να πέτυχουν τη νίκη.

“Αντιμετωπίζουμε μια παραδοσιακή έλευση. Παίξαμε ενάντια στον Ολυμπιακό στον τελικό της EuroLeague, και έχει μεγάλους στόχους.

Αντιμετωπίζουμε μια πολύ απαιτητική εβδομάδα καθώς σε 48 ώρες θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σε δύο κλασικά ευρωπαϊκά ντέρμπι. Θα είναι δύο δύσκολα, δύο σημαντικά παιχνίδια και θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν μπροστά στους φίλους τους.

“Αν θέλουμε να φύγουμε με τη νίκη, πρέπει να εκτελέσουμε τέλειες επιδόσεις”

Ο Ματέο έκανε συγκεκριμένα σχόλια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

“Κάνει μια πολύ καλή διαχείριση, παίζει ως ομάδα και δεν εξαρτάται από τις ιδιαιτερότητες κάθε στιγμής. Επίσης, ο κόσμος τους ασκεί μεγάλη πίεση. Για να κερδίσεις σε αυτού του είδους τα γήπεδα, πρέπει να εκτελέσεις όλα τα καθήκοντα σωστά”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ