Κάτας: Δεν θα είναι εύκολα στο ΟΑΚΑ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος

Κάτας: Δεν θα είναι εύκολα στο ΟΑΚΑ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος

Για την δυσκολία της έδρας του Παναθηναϊκού αλλά και την ανυπομονησία του για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague, μίλησε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβιβ, Οντέτ Κάτας.

Οι αγώνες ξεκινούν αύριο, Τρίτη (23.04) στο ΟΑΚΑ και ο Ισραηλινός τόνισε ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται, ενώ δεν θεωρεί ότι παίζει ρόλο το γεγονός ότι η Μακάμπι στην κανονική περίοδο έχει δύο στα δύο.

“Θα είναι μία καλή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή τη θέση, έχουμε δύο καλές μέρες να προετοιμαστούμε. Δεν υπάρχουν πολλά ξεχωριστά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν λόγω του τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Είναι πιο σημαντικό να θυμόμαστε ακριβώς τι κάνει ο κάθε παίκτης και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε επίπεδο επιθετικότητας σε σχέση με πέρυσι” ανέφερε και συνέχισε:

“Δεν θα είναι εύκολο, όπως δεν θα είναι εύκολο με την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει εκεί, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες”.

Για τις δύο νίκες της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό τόνισε: “Δεν έχει απαραίτητα μεγάλη σημασία. Φυσικά, υπάρχει τακτική σημασία. Συμπεραίνω ότι και οι δύο ομάδες θα κάνουν προσαρμογές και ίσως προσπαθήσουν να προσθέσουν ένα ή δύο πράγματα. Συνολικά, νομίζω ότι οι ομάδες που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο κρατούν πολλά από τα πράγματα που κάνουν καλά. Οι καλοί προπονητές και ομάδες δεν αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους”.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ