Ζούρος: “Δεν είναι μπάσκετ αυτό” (vid)

Ζούρος: “Δεν είναι μπάσκετ αυτό” (vid)

Ο Ηλίας Ζούρος εξέφρασε την απογοήτευσή του διότι “μια ακόμα φορά περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα”, επειδή το κλειστό των Άνω Λιοσίων ήταν άδειο και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Μια ακόμα φορά περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές. Τακτικά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε δουλειά. Ήμασταν, όμως, συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του ματς. Πήραμε μια δεύτερη νίκη στη σειρά. Συνεχίζουμε.

Είναι λυπηρό να είναι σε άδειες κερκίδες. Το ξαναλέω. Δεν είναι μπάσκετ αυτό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και μετά ξεκινάμε τα playoffs. Μακάρι να είμαστε εντάξει στα εσωτερικά μας και δυστυχώς μάλλον και πάλι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας”.

Λίγο αργότερα, ο προπονητής Ζούρος ανέφερε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

“Για άλλη μια φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στους συνεργάτες. Πολύ δύσκολη νίκη, γιατί ήταν παιχνίδι που δεν είχε προετοιμαστεί τακτικά. Ήταν παιχνίδι, το οποίο δεν προλάβαμε να το δουλέψουμε στην τακτική άμυνά μας και στην επίθεση.

Άρα έπρεπε μέσα στη διαδικασία του παιχνιδιού να προσπαθούμε να μιλάμε για να βελτιωνόμαστε σε κάποια κομμάτια και να ανταπεξέλθουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Εμείς προχωράμε. Κάναμε άλλη μια νίκη. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο και μετά να συγκεντρωθούμε για τα παιχνίδια των playoffs. Επαναλαμβάνω, το είπα και έξω, ότι είναι λυπηρό να παίζεις μπάσκετ και να είναι άδειες κερκίδες.

Εντάξει, είναι πολύ καιρό που δεν βλέπουμε κόσμο. Είναι σαν να είμαστε σε προετοιμασία και δεν είναι ωραίο για τους παίκτες, γιατί η ομάδα, τουλάχιστον τα τελευταία παιχνίδια, προσπαθεί πολύ, αποδίδει, παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Αυτά είναι δικά μας, θέματα.

Αυτό που μετράει είναι η εικόνα που παρουσιάζουμε και είναι καλή θα έλεγα. Είναι αμαρτία να μην υπάρχει ο κόσμος, να το χαρεί. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, μπροστά μας”.

Δείτε τις δηλώσεις του Ηλία Ζούρου στην ΕΡΤ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ