Συνάντηση της ΕΟΚ με τα σωματεία της Θεσσαλίας για βοήθεια μετά από πλημμύρες

Συνάντηση της ΕΟΚ με τα σωματεία της Θεσσαλίας για βοήθεια μετά από πλημμύρες

Την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) θα πραγματοποιήσει μια συνάντηση με τα σωματεία της Θεσσαλίας μέσω διαδικτύου. Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητηθούν οι ανάγκες και να παρασχεθούν διευκολύνσεις και βοήθεια στην περιοχή μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες που συνέβησαν.

Η ΕΟΚ έχει ήδη βοηθήσει τα σωματεία της Θεσσαλίας για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου, αλλά θα παραταθεί η περίοδος μεταγραφών και θα αναζητηθούν περισσότεροι τρόποι για την ενίσχυση των ομάδων, ώστε να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των κακοκαιριών.

Η ΕΟΚ δήλωσε ότι προσπαθεί να βοηθήσει πρακτικά τα σωματεία της Θεσσαλίας, μια περιοχή που αντιμετωπίζει δύσκολες συνθήκες μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας Δανιήλ.

Ένας από τους πρώτους στόχους είναι η παράταση της περιόδου μεταγραφών για τις ομάδες της ΕΣΚΑΘ μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί μια διαδικτυακή συνάντηση με τα σωματεία της Ένωσης στις 15 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ο τρόπος με τον οποίο η ΕΟΚ μπορεί να βοηθήσει πραγματικά στην επίλυσή τους.

Επίσης, στους αγώνες του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθούν αύριο, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή ως ένδειξη τιμής προς τα θύματα αυτής της τραγωδίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ