Περιστέρι: Αυστηροί έλεγχοι στην είσοδο του γηπέδου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Περιστέρι: Αυστηροί έλεγχοι στην είσοδο του γηπέδου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Το Περιστέρι ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι στην είσοδο του “Ανδρέας Παπανδρέου” στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό (17:15, ΕΡΤ3).

Η σχετική ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

“Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι bwin ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως, στον εντός έδρας δεύτερο ημιτελικό των playoffs της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (01/06, 17:15, ΕΡΤ3), θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας, για να μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Τονίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου προκειμένου να μπορεί να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

ΔΕΝ διατίθενται εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΚΑΕ για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά από τα εκδοτήρια. Συγκεκριμένα, από το box office της ΚΑΕ Περιστέρι bwin το Σάββατο (01/06) από τις 14:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας για την έγκαιρη προσέλευση τους στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία κατά την είσοδο τους στο κλειστό.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ