Ο Στάθης Νεραντζάκης μιλά για τον Κέβιν Πόρτερ: “Η κοινωνικότητά του είναι εντυπωσιακά θετική” (βίντεο)

Ο Στάθης Νεραντζάκης μιλά για τον Κέβιν Πόρτερ: “Η κοινωνικότητά του είναι εντυπωσιακά θετική” (βίντεο)

Ο Στάθης Νεραντζάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας, επισημαίνοντας την κοινωνική του διάσταση πέραν των αθλητικών ικανοτήτων.

Ας δούμε λεπτομερώς τι ανέφερε ο προπονητής της ομάδας:

“Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα για την προσέγγιση του παιχνιδιού και την απόδοσή της τα πρώτα 40 λεπτά. Έδειξε αποφασιστικότητα και αφοσίωση, συμμορφούμενη στις οδηγίες μας από την πρώτη μέρα που ανέλαβα την ομάδα.”

“Συνέχισε να είναι αποφασιστική σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού σήμερα. Το σημαντικότερο ήταν ο αριθμός των ριμπάουντ που συγκεντρώσαμε, αντιπροσωπεύοντας το πνεύμα μάχης της ομάδας.”

“Μετά από αρκετό καιρό, καταφέραμε να ελκύσουμε το κοινό στο γήπεδο και να του προσφέρουμε χαρά. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, καθώς μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να αναπτύξουμε αυτήν την αυτοπεποίθηση. Υποσχόμαστε να διατηρήσουμε αυτήν την αντίδραση μέχρι το τέλος της χρονιάς, παρά τις απογοητευτικές εμφανίσεις που είχαμε φέτος.”

“Το εντυπωσιακά θετικό με τον Πόρτερ είναι η κοινωνικότητά του. Είναι ένας αισιόδοξος χαρακτήρας, όχι μόνο στο γήπεδο. Κατά τις φάσεις με πολλές απογοητευτικές επιδόσεις, η αισιοδοξία του μας δίνει επιπλέον κίνητρο πέρα από την αγωνιστική του παρουσία. Η θετική του ενέργεια είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για μας.”

“Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που αποδεικνύει την ποιότητά του είναι η πρόθεσή του να ακολουθήσει τις οδηγίες του προπονητή και της ομάδας. Αποτελεί έναν υπεύθυνο παίκτη σε κάθε πλευρά του γηπέδου.”

“Ό,τι του ζητάμε, το κάνει με το 100% των δυνατοτήτων του. Η ποιότητά του τον καθιστά ικανό να παραμένει στο γήπεδο σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όσο διατηρεί τη φρεσκάδα και την ενέργειά του, θα είναι πάντοτε στο γήπεδο”.

Δείτε τη συνέντευξή του στην κάμερα της ΕΡΤ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ