Ο Χατζηδάκης μιλά για τον Άρη: “Ήταν μια επιθυμία από τον χειμώνα”

Ο Χατζηδάκης μιλά για τον Άρη: “Ήταν μια επιθυμία από τον χειμώνα”

Ο νέος σέντερ του Άρη, Μανώλης Χατζηδάκης, βρέθηκε στην εκπομπή “Άμεσο Ριπλέι” του EOK WebRadio και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά τονίζει:

Για τη μετακίνησή του στον Άρη: “Ήταν μια εύκολη απόφαση. Είχα επαφή τον χειμώνα με τον Άρη και οι άνθρωποι με προσέγγισαν με θετικότητα. Επικοινωνήσαμε όμορφα με τον προπονητή Καστρίτη. Ήθελα πολύ να γίνει αυτή η μετακίνηση και εν τέλει ευτυχώς ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτήν. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Η ομάδα είναι σε καλή φάση, έκανε καλή χρονιά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη χρονιά”.

Για τη στήριξη του Άρη στους Έλληνες παίκτες: “Είναι σημαντικό να υπάρχει δυνατός ελληνικός πυρήνας σε μια ομάδα. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν, αλλά οι Έλληνες παίκτες είναι οι σταθερές αξίες. Η επένδυση σε Έλληνες παίκτες είναι θεμελιώδης. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτούς, γιατί εκείνοι δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα. Ελπίζω να ενισχυθεί η ομάδα με καλούς ξένους και Έλληνες παίκτες”.

Για τον χρόνο συμμετοχής του στον Άρη: “Δεν μπορείς να προβλέψεις εκ των προτέρων πόσο θα παίζεις. Αυτό που μετράει είναι η συνεισφορά στην ομάδα. Όποιος κάνει τη δουλειά του και βοηθάει την ομάδα θα έχει τη θέση του στο γήπεδο. Σίγουρα συζητάς με τον προπονητή για τον ρόλο σου, αλλά εσύ πρέπει να αξιοποιήσεις τις συμβουλές του και να προσαρμοστείς. Το σημαντικότερο είναι η αρμονία στην ομάδα και η επιτυχία όλων”.

Για τη συνεργασία με τον Βασίλη Τολιόπουλο: “Έχουμε εξαιρετική σχέση και ανυπομονώ που θα είμαστε συμπαίκτες. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί και χαίρομαι που παραμένει στην ομάδα. Το μέλλον μας φαίνεται λαμπρό μαζί”.

Για την περίοδο στην ΑΕΚ: “Πάντα προχωράς στη ζωή, χωρίς μετανοίωση. Η απόφασή μου να πάω στην ΑΕΚ ήταν σωστή. Αντιμετώπισα τραυματισμό, αλλά έπαιξα όταν ο κόουτς μου έδινε ευκαιρίες. Μαθαίνεις από κάθε εμπειρία και συνεχίζεις να προσπαθείς και να βελτιώνεσαι”.

Για την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών: “Είναι υπέροχο που όλοι οι αθλητές θα είναι διαθέσιμοι. Η Εθνική πλέον έχει πλήρη σύνθεση και ανταγωνίζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε τις προϋποθέσεις για επιτυχία και με τον κόουτς Σπανούλη είμαστε πιο αποφασισμένοι ποτέ. Τα πάντα είναι στο χέρι μας και ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ