Κώστας Μέξας: “Η ολοκληρωμένη εικόνα για εμάς είναι θετική και πάει μπροστά” (vid)

Κώστας Μέξας: “Η ολοκληρωμένη εικόνα για εμάς είναι θετική και πάει μπροστά” (vid)

Παρά την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από το Περιστέρι, ο Κώστας Μέξας ανέφερε ότι η γενική εικόνα της ομάδας του Λαυρίου ήταν θετική.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τι είπε ο 47χρονος προπονητής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο “Α. Παπανδρέου”:

“Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τους θεατές. Κατά τη γνώμη μας, το πρώτο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε ήταν να αντιδράσουμε μετά από τις δύο πολύ κακές εμφανίσεις εναντίον του Προμηθέα και του Μαρουσίου στην έδρα μας. Παρόλο που χάσαμε στο τέλος, δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε να έχουμε ως ομάδα, στη νοοτροπία μας.

Σήμερα, από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα, πλησιάσαμε σε αυτό που θέλαμε να επιτύχουμε. Κυρίως αναφέρομαι στο αμυντικό κομμάτι, όπου είδαμε δέσμευση για να βοηθήσει ο ένας τον άλλο και να παλέψουμε και να δώσουμε τον εαυτό μας. Υπήρχε μια αδυναμία στο αμυντικό ριμπάουντ που μας επηρέασε λίγο.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες εκεί. Πάλεψαμε με πάθος για να εξισορροπήσουμε ορισμένες αδυναμίες, καθώς και τις πολλές παραβιάσεις και την κούραση. Σε μεγάλο βαθμό, τα καταφέραμε. Νομίζω ότι το ματς κατέληξε στην ουσία σε ένα σουτ. Αν ο Παπαδάκης είχε μετατρέψει την ευκαιρία του, το ματς θα πήγαινε στην παράταση.

Η ολοκληρωμένη εικόνα για εμάς είναι θετική και πηγαίνει προς τα εμπρός, σύμφωνα με αυτό που επιθυμήσαμε. Ωστόσο, με μένει η πικρία όταν είσαι τόσο κοντά σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και φεύγεις με μια αίσθηση πικρίας. Αυτό είναι η αλήθεια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας εναντίον της Καρδίτσας.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Περιστέρι, συγχαρητήρια και καλή επιτυχία ξανά στον Βασίλη με την Εθνική ομάδα, εύχομαι τα καλύτερα για όλους”.

Νωρίτερα, ο Κώστας Μέξας έδωσε τις ακόλουθες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ