Μπαρτζώκας: “Η νίκη είναι αυτή που μετράει” (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε πως περίμενε μεγαλύτερη σταθερότητα από τους παίκτες του στο παιχνίδι με το Περιστέρι bwin.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη. Πιστεύω ότι έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή μας και να παίξουμε σε καλύτερο επίπεδο συνεχώς. Κάθε φορά που παίρναμε μια διαφορά 15-17 πόντων, χαλαρώναμε, βιάζομασταν στην εκτέλεσή μας, φεύγαμε από το παιχνίδι μας. Το Περιστέρι, που είναι καλή ομάδα, πίεζε πολύ τη μπάλα για σαράντα λεπτά και είχε περιφερειακούς παίκτες που μπορούσαν να σκοράρουν, παρέμεινε κοντά στο σκορ”, σχολίασε ο προπονητής της ομάδας στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

“Τελικά, όμως, η νίκη είναι αυτή που μετράει, ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή. Κάποιοι παίκτες επανέρχονται από τραυματισμό και ο τρόπος να αποκτήσουν ρυθμό είναι να παίζουν παιχνίδια. Κάτω από αυτή την έννοια, είμαστε ικανοποιημένοι. Το Περιστέρι είχε σειρά συνεχόμενων νικών. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα πριν το παιχνίδι, οπότε η νίκη είναι σημαντική. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Πέμπτης”, πρόσθεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ