ΑΕΚ Betsson: Κρίσιμος αγώνας εναντίον του Άρη Betsson

Την Κυριακή (29/10, 17:15, ΕΡΤ3) ο Άρης Midea θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Betsson, σε μία σημαντική αναμέτρηση για την Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και την πέμπτη σερί σε ολόκληρη την σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του BKT EuroCup. Οι παίκτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Ο μόνος απών ήταν ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στον προηγούμενο αγώνα με τη Λιετκαμπέλις. Πριν την προπόνηση, έγινε ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε τα ακόλουθα για τον αυριανό αγώνα: “Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, ενάντια σε μία ομάδα με παρόμοιους στόχους με τους δικούς μας. Η νίκη είναι ζωτικής σημασίας. Για να την επιτύχουμε, πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό της ΑΕΚ, τόσο στην τρανζίσιον επίθεση όσο και στις εύκολες λύσεις που βρίσκουν τόσο κοντά στο καλάθι όσο και από το τρίποντο.

Από την άλλη, στην επίθεσή μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ο ένας για τον άλλον, θυσιάζοντας μία καλή επιλογή για μία εξαιρετική επιλογή. Πρέπει επίσης να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητά μας σε υψηλά επίπεδα.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία των φιλάθλων μας είναι πολύ σημαντική, τόσο αύριο όσο και στους επόμενους αγώνες μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ευελπιστούμε ότι θα γίνουν ξανά ο 6ος παίκτης για την ομάδα μας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ