Το M-Hunter σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει περιπέτειες

Το M-Hunter σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει περιπέτειες

Ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένεται να ξεχωρίσουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, το Auto China, είναι το Dongfeng M-Hunter. Παρόλο που υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα του μοντέλου που είναι σχεδιασμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες.

Από την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το αυτοκίνητο δεν διαθέτει παρμπρίζ και πόρτες, ενώ όλες οι λεπτομέρειες του είναι πραγματικά εκρηκτικές. Το Dongfeng M-Hunter διαθέτει roll cage, αντί για θύρες έχει διπλές οριζόντιες μπάρες που εναρμονίζονται με το γενικό σχεδιασμό του οχήματος.

Το αυτοκίνητο διαθέτει αιχμηρά φωτιστικά σώματα, καρό μπαρότριχε που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και ελαστικά λάσπης για αντοχή σε δύσκολα εδάφη.

Για να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, το M-Hunter διαθέτει γάντζους ανάκτησης και ηλεκτρικό βίντσι, μαζί με εφεδρικά λάστιχα και σχάρα οροφής με LED. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα για δύο άτομα, ζώνες έξι σημείων και εντυπωσιακό τιμόνι.

Αναμένεται ότι το M-Hunter θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία από το M-Hero 1 της Dongfeng, με υβριδικό σύστημα και ηλεκτρική αυτονομία. Η τιμή του υπολογίζεται πάνω από 130.000 ευρώ, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ