Νέα σπορ καθίσματα παρουσίασε η Tesla

Νέα σπορ καθίσματα παρουσίασε η Tesla

Η Tesla ανακοίνωσε την προσθήκη νέων σπορ καθισμάτων στο κορυφαίο της μοντέλο Model S Plaid. Τα νέα καθίσματα υπόσχονται άνεση και εξαιρετική πλευρική στήριξη για τους επιβάτες και θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Επιπλέον, η αμερικανική εταιρεία ενσωματώνει στο design τους συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την πολυτέλεια, χρησιμοποιώντας suede, και δηλώνει ότι ενδέχεται να προσφέρει τα σπορ καθίσματα και σε άλλα αυτοκίνητα της μάρκας της.

Η είδηση προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους λάτρεις των ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς τα καθίσματα θα είναι θερμαινόμενα και ψυχόμενα, προσαρμόζοντας την άνεση των επιβατών σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στις προτιμήσεις του οδηγού.

Το Tesla Model S Plaid, εξοπλισμένο με τρεις ηλεκτροκινητήρες και συνολική ισχύ 1.020 ίππους, μπορεί να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,1 δευτερόλεπτα, κάνοντάς το ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα στην αγορά. Ανταγωνίζεται ακόμα και τα supercars με κινητήρες εσωτερικής καύσης, τα οποία πωλούνται με εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας το μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλές επιδόσεις και ταυτόχρονα μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Tesla Model S

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ