Η VF Engineering αναβαθμίζει το Audi R8, φτάνοντας τα 830 άλογα

Η VF Engineering αναβαθμίζει το Audi R8, φτάνοντας τα 830 άλογα

Στις τελευταίες μέρες του περασμένου έτους, η Audi ανακοίνωσε ότι το 2023 θα σταματήσει την παραγωγή του R8. Για να ολοκληρώσει την διαδρομή του που κράτησε 16 χρόνια, δημιούργησε το GT RWD, με περιορισμένη παραγωγή σε 150 μονάδες.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρατε να αποκτήσετε το πιο ισχυρό πισωκίνητο μοντέλο της εταιρείας, μην ανησυχείτε. Υπάρχει μια εναλλακτική λύση. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο R8 και να το αναβαθμίσετε με το πακέτο της VF Engineering.

Η αμερικανική εταιρεία βελτιώσεων έχει αναπτύξει ένα kit που είναι συμβατό με το R8 V10, το R8 V10 RWS και το R8 V10 Plus σε όλες τις διαφορετικές παραλλαγές που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Η κύρια αναβάθμιση περιλαμβάνει τον υπερσυμπιεστή EatonTVS2300 με σύστημα αέρα-νερού, ο οποίος εγκαθίσταται στον κινητήρα V10 των 5,2 λίτρων, χωρίς άλλες τροποποιήσεις και είναι πλήρως αναστρέψιμος.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/audi-r8-b_0.jpg?itok=0PrZ_DD1" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/audi-r8-b_0.jpg?itok=w9l-Q35C 700w,
/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/audi-r8-b_0.jpg?itok=0PrZ_DD1 500w" data-sizes="auto" width="" height="" class="" alt="Audi R8“>

Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ιπποδύναμης στα 830 άλογα με ροπή 850 Nm, χρησιμοποιώντας καύσιμο 91 οκτανίων. Μπορείτε να επιλέξετε και την επιλογή με τα 800 άλογα, η οποία πιθανότατα είναι πιο οικονομική με το ποσό των 31,995 δολαρίων (περίπου 29,100 ευρώ) για το kit που προαναφέραμε, αν και αρκετά ακριβή. Παρόλα αυτά, η VF Engineering υποστηρίζει ότι πρόκειται για κάτι αξιόπιστο και δεν υπάρχουν συμβιβασμοί.

Audi R8

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να αναμορφώσετε την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου σας, είναι πιθανότερο να προτιμήσετε ένα βαψιμο σε εντυπωσιακό πράσινο χρώμα έναντι κόστους 3,000 δολαρίων. Η επιλογή είναι δική σας. Ωστόσο, θα σας κοστίσει λιγότερο από το να αγοράσετε ένα ολοκαίνουριο R8 GTRWD του 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ