Η Lexus ετοιμάζεται να επαναστατήσει την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η ιαπωνική εταιρεία Lexus είναι έτοιμη να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στον κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με το νέο και πρωτοποριακό ηλεκτρικό μοντέλο που ετοιμάζει. Το μοντέλο αυτό θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας και αναμένεται να εντυπωσιάσει με τις εξελιγμένες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λειτουργίες που προσφέρει.

Η Lexus έχει αναπτύξει μία πανίσχυρη πλατφόρμα για το νέο ηλεκτρικό της μοντέλο, η οποία επιτρέπει την πολυδιαμόρφωση και την προσαρμογή στις ανάγκες του χρήστη. Επίσης, η εταιρεία έχει αναβαθμίσει την γραμμή παραγωγής της για να μπορεί να παράγει το νέο μοντέλο και έχει ενσωματώσει ένα εξελιγμένο λογισμικό που προσφέρει βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια.

Η Lexus έχει δεσμευτεί να προχωρήσει πλήρως στον εξηλεκτρισμό των αυτοκινήτων της και το πρωτότυπο του νέου ηλεκτρικού μοντέλου αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης. Ο πρόεδρος της Lexus International, Τakashi Watanabe, παρουσίασε επίσης την ενημερωμένη γκάμα μοντέλων της εταιρείας σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, επισημαίνοντας την δέσμευση της Lexus για την ικανοποίηση των διαφορετικών αναγκών των πελατών σε όλο τον κόσμο.

Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η Lexus έχει αναπτύξει κορυφαίες τεχνολογίες για τα ηλεκτρικά της μοντέλα. Οι τεχνολογίες αυτές περιλαμβάνουν σύστημα τετρακίνησης DIRECT4 και σύστημα διεύθυνσης Steer-by-Wire, τα οποία προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση κατά την οδήγηση. Στόχος της Lexus είναι να προσφέρει ηλεκτρικά αυτοκίνητα που συνδυάζουν την χαρά της οδήγησης με την προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ