Έρχεται το νέο ευρωπαϊκό pick up των 300 ίππων – Πού θα κατασκευάζεται

Έρχεται το νέο ευρωπαϊκό pick up των 300 ίππων – Πού θα κατασκευάζεται

Ένας ιστορικός κατασκευαστής από την Ευρώπη επανήλθε στη ζωή και ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο του εντελώς ηλεκτρικό pick up με ισχύ 300 ίππων, με την παραγωγή του αναμενόμενο να ξεκινήσει στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τα σχέδια της, η ισπανική Ebro φαίνεται να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή αυτού του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού pick up, με την απαραίτητη χρηματοδότηση και λειτουργία του εργοστασίου της να έχουν διασφαλιστεί.

Μέσω της συμφωνίας με την κινέζικη Chery, η μητρική της Ebro, προγραμματίζεται η κοινοπραξία που θα επιτρέψει στον κατασκευαστή από την Ασία να παράγει ορισμένα από τα μοντέλα του στην Ευρώπη, στο εργοστάσιο της Ebro στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η παραγωγή των μοντέλων της Chery στην Ισπανία θα ξεκινήσει με τη συναρμολόγησή τους στη Βαρκελώνη, με μελλοντικές επενδύσεις να επιτρέψουν την πλήρη κατασκευή τους στην Ευρώπη.

Η Ebro, με εργοστάσια σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Άβιλα και Κόρδοβα, παραμένει δραστήρια από το 1954 έως το 1987 και πρόσφατα επέστρεψε στην αγορά με τη νέα της πρωτοβουλία, επικεντρώνοντας στα επαγγελματικά μοντέλα.

Για το εντελώς ηλεκτρικό pick up της Ebro, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Nissan Navara, υιοθετώντας αλλαγές στο αμάξωμα και το πλαίσιο τύπου σκάλας, με μπαταρίες 100 kWh και δύο ηλεκτρικούς κινητήρες.

Η απόδοση του συστήματος φτάνει τους 300 ίππους και προβλέπεται αυτονομία 440 χιλιομέτρων, με το pick up να προσφέρεται ως διπλοκάμπινο και η παραγωγή του να ξεκινήσει προς το τέλος της χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ